Mezinárodní den seniorů

Klub aktivních seniorů v Mohelnici ve spolupráci s Městským úřadem v Mohelnici uspořádal v úterý 1. 10. 2019 oslavu k Mezinárodnímu dni seniorů. Setkání se konalo v Městských sadech na minigolfovém hřišti.

Po uvítání hostů následovalo taneční odpoledne pod taktovkou kapely Mefisto. Oslava tohoto významného dne byla zpestřena recitací Daniela Pally z literárně-dramatického oboru ZUŠ Mohelnice vedeného Martinou Kolářovou. Přátelskou atmosféru našeho setkání dokreslilo předání drobných dárečků z dílny žáků ZŠ Vodní, jejichž výrobu vedly paní učitelky Věra Štaiglová a Nikola Rattayová.

Přívětivé podzimní odpoledne vybízelo k pohybu na čerstvém vzduchu a vylákalo tak hráče minigolfového turnaje od posezení u kávy na osmnáct jamek dlouhé hřiště. Tři vítězná družstva byla odměněna lahví vína.

Do posledního místa zaplněné prostory restaurace Golf Club a skvělá zábava jsou jasnou vizitkou, že naši senioři umí naplno prožívat radost ve stáří. Všem seniorům přeji hodně zdraví a moc se těším na další společná setkání.